Abiznis

Otvorena Petrolova deveta benzinska stanica

DSC_0865
S
talni rast povjerenja kupaca omogućio je Petrolu da i ove godine prkosi trendovima na tržištu, pa uz sve bolje rezultate koje bilježi u prodaji, nastavlja i sa širenjem svoje mreže benzinskih stanica, otvarajući devetu benzinsku stanicu u Crnoj Gori, u Nikšiću.

Otvorena Petrolova deveta benzinska stanica
Portal AnalitikaIzvor

Kupcima će na novoj benzinskoj stanici biti dostupna cjelokupna ponuda Petrola koju predvodi nova generacija visoko kvalitetnih aditiviranih pogonskih goriva Q Max, a koji Petrolove benzinske stanice izdvajaju od konkurencije. Riječ je o gorivima koja po svojim specifikacijama prevazilaze aktuelne evropske standarde, a njihovim redovnim korišćenjem kupci postižu manju potrošnju, veću ekonomičnost u vožnji, veću efikasnost i bolju zaštitu motora vozila, dok istovremeno čuvaju okolinu kroz smanjenu emisiju štetnih materija.

Uz Q Max goriva benzinska stanica će nuditi visoko kvalitetni LPG-autogas, širok izbor trgovačke robe i plinske boce, kao i kafe bar sa osvježenjem za sve goste i kupce.

Dobro prihvaćene dodatne usluge poput kafe na putu, kao i mogućnost kupovine ulaznica za najrazličitije koncerte i utakmice, biće dio ponude i benzinske stanice Nikšić. Kupci će i na novoj lokaciji moći bezbrižno i besplatno surfovati na svojim pametnim telefonima i drugim uređajima, jer je besplatan Wi-Fi internet postao standard na Petrolovim benzinskim stanicama.

Petrol Crna Gora MNE d.o.o. u svom sastavu sada ima 9 benzinskih stanica na teritoriji Podgorice, Cetinja, Herceg Novog, Reževića, Bijelog Polja, Bara, Kotora i Nikšića, na kojima se toče visokokvalitetna goriva Q Max.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kompanijama, građanima i gostima Nikšića ponudimo vrhunsku uslugu po kojoj je Petrol nadaleko poznat. Petrolova BS Nikšić izgrađena je prema najvišim standardima, te opremljena savremenom ekološkom i sigurnosnom zaštitom. Pred nama su novi izazovi da u doba ekonomske krize dodatno investiramo u energetski sektor Crne Gore i otvorimo još novih benzinskih stanica u skorijoj budućnosti“, istakao je Član Uprave Petrola mag. Rok Vodnik.

Imajući u vidu posvećenost kompanije principima društveno odgovornog poslovanja, posebno u dijelu povezivanja sa lokalnom zajednicom, Izvršni direktor Petrol Crna Gora MNE, Dean Krivec uručio je donaciju u iznosu od 1.000 eura Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju.

Portal Analitika