Društvo

Banka hrane donirala proizvode prihvatilištu “Bona Fide” u Pljevljima

2705bankahrane
P
rihvatilište za žene i djecu žrtve porodičnog nasilja u Pljevljima “Bona Fide”, potvrdilo je uspješnu saradnju sa Bankom hrane kroz donacije koje je ova fondacija uručila korisnicima usluga ovog prihvatilista.

Banka hrane donirala proizvode prihvatilištu “Bona Fide” u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

-Banka hrane je našem Centru donirala proizvode “Nestle jogolino kajsija” i “Nestle baby dessert”, što je obradovalo više desetina beba i djece predškolskog uzrasta koji su korisnici naših usluga, ali i djece čije porodice žive u stanju socijalne potrebe-navodi se u saopštenju prihvatilišta “Bona Fide”.

Kako su kazali iz ovog centra, solidarnost na djelu i humanost članova Fondacije Banka hrane iz Podgorice, kao i posvećenost Marine Medojevic, najbolji su primjer humanog povezivanja sa stanovnicima sjevera Crne Gore, koji su u teskom materijalnom položaju.

-Interakcijom i saradnjom svih segmenata društva moguće je podstaći razvoj zajednica , za dobrobit njenih gradjana. Saradnja je proces koji treba razvijati i njegovati unutar složenih međuljudskih i društvenih odnosa i različitih interesa-zaključuje se u saopštenju prihvatilišta “Bona Fide”.

Portal Analitika