Društvo

Tri taktike da natjerate muškarca da vas sluša

zene
M
uškarci stvarno ne umiju da slušaju, ali uz pomoć ove super jednostavne taktike slušaće vas s pažnjom...

Tri taktike da natjerate muškarca da vas sluša
Portal AnalitikaIzvor

Izbjegnite smetnje: To podrazumijeva da mu ne govorite ništa važno dok kuca poruke, gleda na TV-u fudbal, ili radi bilo šta drugo. Evo zašto: most komunikacije između dve hemisfere u njegovom mozgu manji je u odnosu na ženski mozak. Zato nije u stanju da obradi intenzivniji saobraćaj informacija - što znači da muškarcima multitasking teže polazi za rukom.

Pitajte ga za mišljenje: Svaki put kada započnete razgovor tražeći njegov stav na određenu temu njegov mozak automatski označi to kao nešto važno, pa će pažljivo da vas sluša. Zato mu recite: „Zanima me tvoj stav o ovome“, a onda mu ispričajte to što vam je na umu. Imaćete njegovu potpunu pažnju (i da, čućete i njegovo mišljenje...).

Pređite na suštinu: Otkriveno je da je slušanje vibracija ženskog glasa za muškarce kompleksno, pa oni za to koriste dio mozga koji služi za interpretaciju muzike. Prevod: morate da budete direktni, pošto je on možda biološki uskraćen po pitanju slušanja - i razumijevanja - onoga što imate da kažete. (Super Žena)

 

Portal Analitika