Abiznis

Alf Ren na Spark.me konferenciji

2605alfrenok
S
park.me, najveća regionalna Internet konferencija, održaće se po drugi put 19-20. juna 2014. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Alf Ren na Spark.me konferenciji
Portal AnalitikaIzvor

-Među velikim imenima koja dolaze je Alf Ren, šef katedre za menadžment i organizaciju Univerziteta Abo Akademi u Turku (Finska), te profesor inovacija i preduzetništva na Kraljevskom institutu za tehnologiju u Štokholmu (Švedska). Proglašen je za jednog od najvažnijih savremenih poslovnih mislilaca na svijetu, što potvrđuje i njegovo ime na listi „Thinkers 50“ uvaženog britanskog dnevnog lista Tajms. Osim toga poznat je kolumnista, autor i veoma tražen govornik širom svijeta. Često provokativan, ovaj čovjek predstavlja svjež način razmišljanja o poslovanju i konstantno izaziva pažnju svojim stavovima da su inovacije postale dosadne, da su brendovi nezanimljivi, te da se prava poslovna mudrost može pronaći u stripovima. Poziciju šefa katedre dobio je u 31-oj godini života i spada u najpoznatije učenjake o menadžmentu u Evropi. Njegovo istraživanje je bazirano na razumijevanju menadžmenta, organizacije i ekonomije, a njegovi radovi su objavljivani u najčitanijim akademskim časopisima poput: „Creativity and Innovation Management“, „Group and Organization Management“ i „Management and Organizational History and Entrepreneurship and Regional Development“. Ren je član nekoliko uredništava najpoznatijih časopisa o menadžmentu i uređuje knjige na tu temu kod istaknutih skandinavskih izdavača- saopštili su organizatori.

Iako je konferencija zakazana za drugu polovinu juna, kotizacije možete kupiti već sada, po promotivnim cijenama od 200 eura, odnosno 50 eura za studente.

-Za raniju prodaju organizator se odlučio na osnovu iskustva od prethodne godine. Čim je prvi put najavljena konferencija, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014- navodi se u saopštenju.

Portal Analitika