Abiznis

Stijepović u vinariji „Rajković“: Podržaćemo razvoj porodičnog biznisa

sl2305VINO
N
osilac liste koalicije Za Evropsku Podgoricu-Milo Đukanović, Slavoljub Migo Stijepović posjetio je danas porodicu Rajković u Kučima koja se bavi proizvodnjom vina kao porodičnim biznisom.

Stijepović u vinariji „Rajković“: Podržaćemo razvoj porodičnog biznisa
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom Stijepović je naglasio da je izbornim programom obuhvaćena podrška razvoju porodičnog i drugih oblika biznisa, te da je razvoj prigradskih i seoskih naselja takođe potencijal prepoznat programom, i definisan kao cilj na kome će se raditi nakon 25. maja.

- Ovo je nešto što je dio moga programa, a to je da ravnomjerno razvijamo svaki dio Podgorice, ne samo centar nego i prigradska i seoska naselja. I to je primjer kako ova porodica pokazuje kako predanim radom i posvećenošću biznisu za koji se opredjelila može lijepo živjeti, razvijati biznis i naravno otvarati mogućnost i za nova radna mjesta. Naša je misija da i nakon 25-oga budemo uz ove ljude, uz druge naše sugrađane koji imaju slične biznise, a posebno ono što je proizvodnja vina i vinogradarstvo.

Mi ćemo u saradnji sa Vladom i Investiciono razvojnim fondom i dalje pomagati naše sugrađane i pomagati ne samo otvaranje novih mogućnosti za razvijanje biznisa nego i već ovakve oprobane ljude koji su u nekom svom biznisu, da ih podržimo kako bi unaprijedili svoj projekat, a to je u konkretnom slučaju proizvodnja vina, i kako bi od toga imali svi koristi, i Glavni grad i oni kao neko ko se bavi ovim poslom - kazao je Stijepović.

Portal Analitika