Turizam

“Brodet Fest” sjutra u Pržnu

1905brodetfestok
U
organizaciji Turističke organizacije opštine Budva,  sjutra će se održati manifestacija “Brodet fest” u Pržnu, najavili su organizatori.

“Brodet Fest” sjutra u Pržnu
Portal AnalitikaIzvor

-Brodet fest je događaj koji se treći put održava u jednom od najljepših mjesta na našoj rivijeri. Predviđa cjelodnevni program i uključivanje svih privrednika ovog posebno važnog dijela naše rivijere. Promocija lokalne kulture i gastronomije uz prateće zabavne, muzičke i dječije sadržaje na najljepši način najaviće početak sezone. Cjelodnevni program će podrazumijevati defile Gradske muzike Budve, dječiji program– animator Šanta Panta u predstavi “Bajkoteka”, koncerte primorskih klapa, degustaciju crnogorskih vina i lokalnih poslastica, pripremu i degustaciju brodeta. U 20.30  časova počeće koncert Anite Popović & grupe “Crveno i crno”, a u 22 sata koncert Željka Joksimovića- precizirano je u najavi.

Dio prihoda koji privrednici budu ostvarili za vrijeme trajanja Brodet festa biće uplaćen na žiro račun Hipotekarne banke, koji je otvorio Crveni krst Crne Gore, a namijenjen je za prikupljanje pomoći za građane ugrožene poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Portal Analitika