Društvo

Humanitarna akcija Hipotekarne banke: Odrekli se provizija

Vama_posveceni_akcija
H
ipotekarna banka stavlja na raspolaganje građanima mrežu svojih filijala širom Crne Gore za jednostavan način upućivanja pomoći i odriče se provizije prilikom uplata za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Humanitarna akcija Hipotekarne banke: Odrekli se provizija
Portal AnalitikaIzvor

Povodom teške elementarne nepogode koja je pogodila susjedne države Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, Hipotekarna banka u okviru zajedničke akcije sa Crvenim krstom, pod nazivom #Vama posvećeni, u 17 filijala širom Crne Gore tokom narednih dana postaviće donatorske kutije Crvenog krsta, saopšteno je iz te banke.

Hipotekarna banka je donijela odluku da se odrekne provizije za sve uplate na žiro račun Crvenog krsta kod Hipotekarne banke koje su namijenjene za pomoć ugroženom stanovništvu. Takođe, u svim filijalama nalaze se i unaprijed popunjene uplatnice kako bi se izbjegle gužve i kako bi se pojednostavio proces uplate.

«Pozivamo sve partnere, klijente kao i cjelokupno stanovništvo Crne Gore da u okviru svojih mogućnosti doniraju novčana sredstva i da na ovaj način daju svoj doprinos» saopšteno je iz Hipotekarne banke

Podsjećamo, broj žiro račun Crvenog Krsta kod Hipotekarne banke je 520-2923-36.

 

 

Portal Analitika