Abiznis

Potpisan sporazum o snabdjevanju vodom opštine Ulcinj tokom sezone (VIDEO)

1605vodovod
J
avno preduzeće “Regionalni vodovod” i opština Ulcinj potpisali su danas sporazum o snabdjevanju vodom za najjužniju crnogorsku opštinu tokom predstojeće turističke sezone.

Potpisan sporazum o snabdjevanju vodom opštine Ulcinj tokom sezone (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik opštine Ulcinj,

Fatmir Đeka

izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma i posebno se zahvalio izvršnom direktoru JP “Regionalni vodovod” za razumijevanje zbog, kako kaže, trenutne finansijske situacije u opštini, ali i zbog izlaska u susret i za neizmirene obaveze opštine.


-Ovu saradnju ćemo nastaviti da jačamo za dobrobit građana opštine Ulcinj. Ono što je najvažnije jeste da je opština Ulcinj po prvi put prije početka sezone riješila pitanje vodosnabdjevanja, tako da tokom sezone nećemo imati probleme sa vodom-istakao je

Đeka

.

Direktor JP Regionalni vodovod Goran Jevrić kazao je da su današnjim formalnim potpisivanjem sporazuma otklonjene i poslednje prepreke u poslovnim relacijama između opštine Ulcinj i JP “Regionalni vodovod”.
-Izražavam zadovoljstvo spremnošću gradonačelnika Fatmira Đeke da na obostrano zadovoljstvo riješimo naše dosadašnje probleme. Rezultat i kvalitet dogovora koje smo uspostavili u nekoliko proteklih mjeseci jeste činjenica da se opština Ulcinj priključi drugim opštinama na primorju za finansiranje projekta izgradnje novih i proširenja postojećih vodovodnih mreža. Našim sporazumom kandidovali smo dva projekta ukupne vrijednosti 2,3 miliona eura-rekao je Jevrić.
On je saopštio da su protekla 24 časa bila veoma uspješna za JP “Regionalni vodovod”.
-Osim rješavanja problema sa opštinom Ulcinj, juče smo raspisali tender za izgradnju regionalnog vodovoda do Herceg Novog, čime će se eliminisati problem vodosnabdjevanja te opštine, ali i obezbjediti voda za veliki projekat „Portonovi“ u Kumboru-zaključio je Jevrić.



 

Portal Analitika