Društvo

Prva banka: Pomognimo građanima Srbije i BiH

1605prvabankaok
P
ovodom teške elementarne nepogode koja je zahvatila Srbiju i Bosnu i Hercegovinu i nanijela ogromnu štetu građanima tih zemalja, Prva banka Crne Gore je danas na vanrednoj sjednici Odbora direktora donijela odluku o uplaćivanju po 10.000 eura za građane Srbije i BiH, uz pokretanje humanitarne akcije za pomoć ugroženima, saopšteno je Portalu Analitika iz nikšićke banke.

Prva banka: Pomognimo građanima Srbije i BiH
Portal AnalitikaIzvor

-Iniciranjem ove akcije u Crnoj Gori, Prva banka Crne Gore želi da pomogne u spasavanju i očuvanju ljudskih života i spriječavanju širenja štete nastale vremenskim neprilikama. Tim povodom, Prva banka Crne Gore je otvorila posebne žiro-račune na koje je uplatila po 10.000 eura na ime pomoći zbog elementarne nepogode u Srbiji i Bosni- precizirano je u saopštenju.

Iz Prve banke pozivaju sva pravna i fizička lica u Crnoj Gori da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i da pomognu uplatama na sledeće brojeve žiro računa-za pomoć poplavljenim područjima u Republici Srbiji sa naznakom „Pomoć poplavljenim područjima Republike Srbije“, račun broj: 535-0000000014073-55 I za pomoć poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini sa naznakom „Pomoć poplavljenim područjima Bosne i Hercegovine“, račun broj: 535-0000000014074-52.

-Prva banka će inicijativu za prikupljanje pomoći proslijediti i Udruženju banaka Crne Gore kako bismo pozvali u pomoć i ostale banke na finansijskom tržištu Crne Gore da uzmu učešća u ovoj akciji. Ovim činom, Prva banka nastoji da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne svima kojima je pomoć potrebna, što je sastavni dio naše korporativne poslovne politike- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika