Društvo

Ovakve trikove za mršavljenje sigurno nijeste isprobali

30gojaznost
S
vi znamo da se kilogrami skidaju dijetom i vježbanjem, ali postoji par zgodnih trikova kojima ćete skinuti par kilograma i bez toga.

Ovakve trikove za mršavljenje sigurno nijeste isprobali
Portal AnalitikaIzvor

Skidanje kilograma postala je gotovo opsesija u današnjem društvu gojaznih ljudi koji gledaju savršene fotošopirane ljude po društvenim mrežama i medijima, a kako se uvijek pokušava doći do nečega bez muke, evo par nekonvencionalnih savjeta za mršavljenje bez odricanja i vježbanja.

Započnimo s najvažnijim obrokom dana – doručkom:

Stalno se preporučuje da bude uravnotežen, s čitavim žitaricama, proteinima i vlaknima, ali možda ne bi bilo loše da probate s tortom za doručak. Naime, istraživanja su pokazala da će ljubitelji slatkiša na taj način drastično smanjiti unos nezdrave hrane tokom dana.

Uz to, mogli biste je jesti nedominantnom rukom, jer ćete tako jesti sporije, prije se zasititi i pojesti manje hrane nego inače - dokazano i do 30 posto manje kalorija. Vrijedi isprobati, svakako, prenosi B92.

Nemojte doručkovati u pidžami, savjetuju stručnjaci, jer ako jedete u komotnoj odjeći, poješćete više. Obucite usku odjeću kako biste bili svesniji šta jedete i ograničili unos.

Ako jedete napolju ili kad kupujete hranu, plaćajte gotovinom, jer ćete na taj način biti svjesniji količine novca koju trošite na jelo, pa ćete se suzdržavati da ne potrošite previše.

I za kraj, osim što treba da ugasite TV jer smo aktivniji kad nismo prikovani za ekran, kad vas uhvati glad, pomirišite vanilu. Dovoljno je par udaha da vam obuzdaju apetit.

Portal Analitika