Društvo

ŽPCG: Jutarnji voz samo do Užica

2704pruga
U
sljed vremenskih nepogoda na djelovima pruga „Željeznice Srbije“ uslijedili su prekidi saobraćaja vozova za prevoz putnika, kako u lokalnom tako i međunarodnom saobraćaju na prugama Željeznica Srbije počev od 14. i 15. maja 2014. godine, navodi se u saopštenju Željezničkog prevoza Crne Gore dostavljenom Portalu Analitika.

ŽPCG: Jutarnji voz samo do Užica
Portal AnalitikaIzvor

Zbog navedenog, mijenja se organizacija međunarodnog saobraćaja vozova za prevoz putnika, na pruzi Beograd-Bar, prema sljedećem:

• Jutarnji voz, sa polaskom u 9:00 iz Bara za Beograd, saobraća do željezničke stanice Užice. Za putnike nije obezbijeđen autobuski saobraćaj na dijelu relacije Užice-Beograd.

• Jutarnji voz, iz Srbije, umjesto iz Beograda, polazi iz Užica u 16:30. Za putnike nije obezbijeđen autobuski saobraćaj na dijelu relacije Beograd-Užice.

• Večernji voz koji iz Bara za Beograd po redu vožnje polazi u 19h kao i večernji voz iz Beograda za Bar po redu vožnje u 20:10, do daljeg ne saobraćaju.

U uspostavljanju redovnog međunarodnog željezničkog saobraćaja Bar-Beograd-Bar javnost će biti blagovremeno obaviještena, zaključuju iz ŽPCG.

 

Portal Analitika