Društvo

U Nikšiću rasvijetljeni imovinski delikti

hapsi
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Nikšić podnijeće krivičnu prijavu protiv M.M. (75) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinila dva krivična djela krađa, kao i protiv Đ.M. (27) sa privremenim boravkom u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

U Nikšiću rasvijetljeni imovinski delikti
Portal AnalitikaIzvor

Krivična prijava biće podnijeta i protiv I.P. (34) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Sumnja se, da je M.M, tokom marta 2014. godine, počinila krivično djelo krađa na štetu R.D. iz Nikšića, na način što je dok se R.D. nalazila na svom radnom mjestu u jednom prodajnom objektu u Nikšiću, M.M. iz torbe oštećene R.D. otuđila novčanik sa novcem.

M.M. se sumnjiči da je počinila još jedno krivično djelo krađa u tekućem mjesecu na štetu M.B. iz Nikšića, iz čije je kuće, iskoristivši priliku dok je kuća bila otključana, otuđila novac.

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su rasvijetlili tešku krađu za koju se sumnjiči Đ.M. počinjenu na štetu fizičkog lica iz Nikšića, a rasvijetljena je i teška krađa u pokušaju počinjena 30. aprila 2014. godine za koju se sumnjiči I.P. koji je u društvu sa još jednim licem na čijoj identifikaciji policijski službenici rade, pokušao da iz kruga fabrike „Montavar - Metalac“ u Nikšiću, otuđi valjane cijevne lukove za procesnu opremu, ali je primjetivši radnika obezbjeđenja pobjegao sa licem koje se nalazilo u njegovom društvu.

O svim događajima pravovremeno je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo koje je kvalifikovalo krivična djela.

 

Portal Analitika