Abiznis

Odgođena sjednica Odbora za ekonomiju

1505odborzaekonomijuok
S
jednica skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, koja je trebalo da bude održana danas, odložena je zbog nedostatka kvoruma.

Odgođena sjednica Odbora za ekonomiju
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednicu su došli poslanici Socijalističke narodne partije (SNP), Aleksandar Damjanović i Srđan Milić, Demokratskog fronta (DF) Milutin Đukanović i Strahinja Bulajić i Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić.

Predsjednik odbora Aleksandar Damjanović, kazao je da se sjednica odlaže do daljnjeg i da će se naknadno odrediti termin njenog održavanja.  On je dodao da ostaje pitanje da li da se sjednica, na čijem dnevnom redu je razmatranje Informacije o vršenju parlamentarnog nadzora nad Zakonom o finansiranju političkih partija, održi prije 25. maja, kada su zakazani lokalni izbori u Crnoj Gori.

Odbor je danas trebalo da razmatra izvještaje o radu Komisije za koncesije i Centralne banke (CBCG) za prošlu godinu. Na dnevnom redu je bio i Godišnji finansijski izvještaj CBCG sa mišljenjem nezavisnog spoljnjeg revizora i izvještaji o stabilnosti cijena i finansijskog sistema za prošlu godinu.

(Mina biznis)

Portal Analitika