Društvo

EPCG: I sjutra nekoliko gradova više sati bez struje

0705Dalekovod
D
jelovi Podgorice, Ulcinja, Rožaja, Bara i Cetinja biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Eletroprivrede Crne Gore.

EPCG: I sjutra nekoliko gradova više sati bez struje
Portal AnalitikaIzvor

Na području Podgorice od 11 do 14 sati struju neće imati Željeznička stanica Golubovci, dio Mojanovića, Goričani i Beglaci, zbog radova na dalekovodu Goričani iz trafostanice “Golubovci”.

Struju od devet do 15 sati neće imati potrošači u ulicama Nikole Tesle, Bratonožićkoj i Lutovačkih barjaktara, zbog radova u trafostanivi “Zagorič 3”.

U Ulcinju, zbog radova u trafostanici „Ševron“,od devet do 14 sati bez struje će biti potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Rožajama struju od 12 do 13 sati i od 16 do 18 sat neće imati Rožaje I, Rožaje II, Bandžovo brdo, Carine, Mustafa Pećanin, Stara varoš, Ibarac i Suho polje, Kalače, Seošnica, Baza, Koljeno i Daciće, bog radova u trafosatnici Rožaje.

U Baru struju od devet do 14 sati neće imati potrošači naselja Ilino, kod Pečurica i Marovića zbog radova na NN mreži Ilino.

Zbog radova na dalekovodu “Vladimir–Ostros”, od deset do 11 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači Ostrosa i Krajine koji se napajaju sa trafostanice Ostros.

Na Cetinju od deset do 12 sati struju neće imati potrošači u selima Riječke nahije, uključujući i Fabriku »Božja voda« u Dobrskoj Župi, zbog radova na dalekovodu »Rijeka Crnojevića-Podgor«.

Zbog radova na dalekovodu »Cetinje-Vrela-Prekornica«, od devet do 17 sati, bez napajanja električnom energijom biće naselja Crna Greda, Zagrablje, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica i Prekornica.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika