Društvo

Tivat: DPS i SDP pred dogovorom oko gradonačelnika

135ti
K
oalicioni partenri u lokalnom parlamentu blizu su dogovora o imenovanju kandidata za mjesto gradonačelnika.Po informacijama iz opštinskog odbora Socijaldemokratske partije na pomolu je dogovor vladajućih partija oko kandidata za mjesto gradonačelnika, koje je ostalo upražnjeno nakon isteka mandata Miodraga Dragana Kankaraša.

Tivat: DPS i SDP pred dogovorom oko gradonačelnika
Portal AnalitikaIzvor

Sjednica Skupštine zakazana za 29. april bila je odložena na zahtjev odbornika DPS- a, a iz SDP- a su tada saopštili da nije bilo dovoljno vremena da se razmotri predlog o kandidovanju predsjednika OO DPS- a i SO Tivat, Ivana Novosela. Nakon pregovora obavljenih sa koalicionim partnerom poslije prvomajskih praznika odlučeno je da se   prihvati Novoselova kandidatura. Iz OO SDP- a nisu precizirali detalje pregovora i dogovora, ali su naglasili da narednih dana očekuju sazivanje koegijuma Skupštine, nakon koga bi uslijedila i sjednica lokalnog parlamenta.

Dosadašnji gradonačelnik Miodrag Dragan Kankaraš danas se još jednom zahvalio ljudima sa kojima je sarađivao u minulih deset godina. „Zahvaljujući zajedničkom trudu, naporu i angažovanju, učinjeli smo Tivat boljim mjestom za stanovanje i atraktivnijim mjestom za posjetioce. Uspjeli smo pozicionirati Tivat kao grad sa intenzivnim razvojem i grad koji izlazi kao pobjednik tranzicionog perioda. Tivat je danas kvalitetan crnogorski  brend. Vi ste dio tog projekta. Ulažući maksimum svojih kompetencija vrijedno smo radili u interesu grada, građana i bolje zajedničke Budućnosti. Hvala što ste dali svoj doprinos uspješnoj epizodi razvoja grada“, naveo je Kanklarš u zahvalnici.

(Pobjeda.me)

Portal Analitika