Društvo

Bloger Mariano Di Vaio u kampanji promocije Budve

135divajo2
T
uristička organizacije Budve je aktivno krenula kampanju promocije ovog grada, u saradnji sa Budva rooms and apartments, u skladu sa novim, modernim tendencijama savremenog društva.
Ovoga puta, odlučeno je da promoteri grada budu poznati i priznati svjetski blogeri. Prvi u nizu najavljenih je italijan Mariano Di Vaio, koji je ostvario zapažene rezultate na svjetskoj modnoj sceni.

Bloger Mariano Di Vaio u kampanji promocije Budve
Portal AnalitikaIzvor

“Uvijek ističem da je moj uspjeh zapravo slučajnost. Kao što znate, počeo sam da radim kao maneken, vrlo mlad, porodicu sam napustio sa 18 godina. Otišao sam u London da radim, zatim sam u Njujork da učim glumu, jer je to moja strast, ono što radim iz zabave. Tamo ljudi gledaju blogove, bilo da traže kuću ili restoran, bilo što. Onda sam pomislio da je to cool, nešto strastveno na internetu. Kad neko govori o hrani, možete da razgovarate sa njim, komentarišete. To je zaista lijepo. Zato sam odlučio da započnem sopstveni blog, o modi, jer to volim. Tako je to počelo, a sada je to moj posao“, govori Di Vaio za RTV Atlas.

Mariano Di Vaio zaključuje koliko su mu novi mediji, prije svega društvene mreže, pomogli da stekne globalnu popularnost, i iskaže svoj talent na najbolji mogući način, te da ga približi svim ljudima.

Takođe, ovaj dvadesetpetogodišnji model, bloger, dizajner i glumac, za Atlas televiziju otkriva svoje impresije o Crnoj Gori.

„Bio sam u starom gradu, u Budvi, sa vodičem, čuo sam nešto iz istorije, o crkvama, o staroj maslini, o moru. Vidio sam neka vrlo lijepa mjesta i napravio sam neke baš cool fotografije tamo. Uočavam da Crna Gora i italija jesu dosta slične.Grad oz kojeg dolazim, Peruđa, je vrlo sličan Budvi. Naravno, istorija je drugačija, ali grad je takođe napravljen od kamenja, i ima velike sličnosti. A ni hrana nije toliko loša“, dodaje on.

Mariano Di Vaio ima veliki broj sljedbenika na svim društvenim mrežama na kojima je aktivan. Publikujući fotografije Budve, prezentujući kako sopstveni stil, tako i prirodne ljepote naše države, on radi izuzetnu promociju ove turističke destinacije.

Upravo je to cilj ovakvog projekta koji realizuju Turistička organizacija Budve, i Budva rooms and apartments.

Portal Analitika