Finansije

Sastanak menadžmenta investitora u Portonovi u Londonu

1305ondonportook
P
redstavnici odbora direktora Triangle Group, Azmont Investments i One&Only Resorts sastali su se danas u Londonu da razgovaraju o postojećem napretku faze izgradnje Portonovog u Kumboru, kao i da urade detaljnu analizu projekta i operativne aktivnosti u okviru planiranog luksuznog turističkog projekta.

Sastanak menadžmenta investitora u Portonovi u Londonu
Portal AnalitikaIzvor

„Zadovoljni smo sa današnjim sastankom i u potpunosti smo saglasni sa predloženom dinamikom.Vjerujemo u posvećenost investitora i izvođača na realizaciji DSL-a kao i u timove koji rade na ostvarivanju građevinskih ciljeva. Arhitekte su fokusirane na projekat rizorta i sigurni smo da ćemo uspjeti da sagradimo svjetski kompleks na ovoj lokaciji”, izjavio je Dankan Šejkšaft, izvršni direktor Triangle Hotels & Resorts.

Predsjednik i direktor operacija One&Only Resortsa Mark De Kokinis izjavio je da blisko sarađuju sa partnerima i da su entuzijastični u pogledu napretka koji se ostvaruje.

-Uvjereni smo da ćemo moći da postignemo onaj nivo usluge i kvaliteta po kom je One&Only prepoznatljiv. Unaprijed se radujemo predstavljanju ultra-luksuznog One&Only Portonovi u Crnoj Gori čime ćemo omogućiti našim globalnim gostima da otkriju i ovu destinaciju- kazao je De Kokinis.

Portal Analitika