Društvo

RAĐENOVIĆ: Svoju nevinost ću odbraniti i dokazati, nastaviću da obavljam svoj posao

1305radjenovic
P
redsjednik opštine Budva Lazar Rađenović kazao je danas da će odbraniti i dokazati svoju nevinost i dodao da je uvjeren da istina uvijek pronadje svoj put, uprkos “trnju i preprekama”.

RAĐENOVIĆ: Svoju nevinost ću odbraniti i dokazati, nastaviću da obavljam svoj posao
Portal AnalitikaIzvor

"Poštovani građani, nakon svih, skoro dvomjesečnih dešavanja koja su za nama, imam potrebu i obavezu da vam se obratim. Kao lojalan građanin ove države, koji se borio za njenu nezavisnost, ističem potpuno povjerenje u njene institucije i pravosudni sistem. Bez namjere da ulazim u pravni aspekt o kojem će se raspravljati na sudu, želim da naglasim da sam u pokrenutom pravnom postupku ispoštovao sve zakonske procedure i mjere sa dubokim osjećajem pune nevinosti na koji ukazujem od samog početka. Svoju nevinost ću odbraniti i dokazati u vremenu koje slijedi, uvjeren da istina uvijek pronadje svoj put, uprkos trnju i preprekama. Ubjedjen sam da će se to potvrditi i u zakonskim postupcima-saopštio je Rađenović.

On je kazao da neće komentarisati bilo što vezano za njegov pravosudni slučaj i da će to prepustiti nadležnim institucijama. Takođe, Rađenović ističe da će nastaviti da obavlja svoj posao i da neće podnositi ostavku.

-Imam prije svega ličnu, ali i profesionalnu odgovornost i obavezu prema vama, koji ste mi ukazali povjerenje na izborima, prema našem gradu da istrajem na svim započetim projektima koji će potvrditi da je Budva centar koji se nezaustavljivo razvija i da njome upravljaju stručni i moralni, pravno čisti ljudi. Poštovani sugradjani, želim da vam ovom prilikom zahvalim na podršci i povjerenju koje nije izostalo ni u teškim vremenima i obećam svoje maksimalno angažovanje na poboljšanju kvaliteta života svih Budvana i naših gostiju-zaključio je Rađenović.

 

 

Portal Analitika