Društvo

Studenti ETF-a na praksi u Telekomu

1305telekometf
S
tudenti završne godine Elektrotehničkog fakultetu (ETF) u Podgorici, sa smjerova telekomunikacija i računara, imaće praksu  u Telekomu, od 12 -16. maja. Na praksi će u Sektorima razvoja tehnike i održavanju mreže i servisa biti ukupno 22 studenta.

Studenti ETF-a na praksi u Telekomu
Portal AnalitikaIzvor

Na taj način se nastavlja dugogodišnja uspješna saradnja Telekoma i Elektrotehničkog fakulteta na projektu “Power Your Future”. Studenti ETF-a će na praksi imati priliku da uspostave direktan kontakt sa stručnjacima iz oblasti telekomunikacija, kao i da se iz prve ruke informišu o aktuelnim oblastima u inženjerskoj praksi i budućem razvoju.

Zajednički projekti Telekoma i ETF-a jedinstvena su prilika da se napravi korisno i veoma bitno povezivanje budućih kadrova, obrazovnih institucija i privrede. To je, svakako, za studente korak ka sticanju znanja i samopouzdanja, ali i prilika da se na vrijeme otkriju izuzetni potencijali mladih ljudi, kao i da se nastavi s njihovim angažovanjem i eventualnim zapošljavanjem, rekao je direktor Tehnike Vladan Peković na današnjem prijemu studenata ETF.

U ime ETF-a studente je pozdravio dekan prof. dr. Zoran Veljović.

Portal Analitika