Društvo

U više gradova danas radovi na mreži

0705Dalekovod
N
ekoliko crnogorskih gradova danas će biti više sati bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektrodistribucije.

U više gradova danas radovi na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici od deset do 15 sati bez struje će biti Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići zbog radova na dalekovodu "Vazdušni Tuzi".

Zbog planiranih radova u trafostanici “Solidarnost”, od devet do 15 sati, bez struje će biti zgrada na raskrsnici ulica 27 marta i Kralja Nikole.

Struju od 12 do 14 sati neće imati Aerodromska ulica i dio Lamela, zbog radova u trafostanici “Stari Aerodrom 3 stambena”.

Bez struje će od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta biti zgrada Pejton u ulici Oktobarske revolucije, zgrada Kozmetiks marketa i dvije zgrade iza nje u ulici Kralja Nikole, kao i potrošači na trgu Vojvode Bećir-bega Osmanagića.

U Danilovgradu od devet do 16 sati, struju neće imati naselja Ćafa, Kujava i Ciglana-Spuž, zbog radova u trafostanicama “Ćafa”, “Kujava” i “Ciglana.

Na Cetinju će od deset do 18 sati, zbog radova na dalekovodu »Cetinje-Sandin Vrh- Bajice«, bez struje biti naselja Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići.

Struju u Kolašinu od deset do 13 sati neće imati potrošači Skrbuše, Mateševa, Jabuke, Bara Kraljskih i Vranještice, zbog radova na dalekovosu “Skrbuša”.

Zbog radova na dalekovodu “Lipovo”, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće Plana, Blatina, Lipovska Bistrica, Migalovica, Gornje i Donje Lipovo.

Struju od devet do 16 sati neće imati potrošači Mioske, Raške, Ljute, Dragovića Polja, Požnje, Svrka i Bojića, zbog radova na dalekovosu “Gornja Morača”.

U Rožajama od 11 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Hurije, Grahovo, Lovnica, Ramovići, Ćosovica, Honsiće, Bašča, Grižica i Lučice.

Zbog radova u trafostanici Trebjesa u Nikšiću od 16 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na području Župe Nikšićke.

Navodi se da su mogući i kratkotrajni prekidi u napajanju elekričnom energijom gradskog i prigradskih područja u Nikšiću.

U Baru, zbog radova na Pod Glavicom od deset do 14 sati, bez struje biće potrošači naselja Marin ploča, kod prodavnice Brkanović.

Zbog radova na mreži Tržnica od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Bjeliši pored restorana Berlin kod Pavićevića i Škerovića.

U Pljevljima zbog radova na dalekovodu Borovica-Odžak- Kosenica, od osam do 16 sati, bez struje će biti Odžak, Zekavice, Lijeska, Maoče, Gornje Selo, Potpeć, Mijakovići, Varine, Gradina, Vodno, Krupice, Vaškovo, Premćani, Đ. Tara, L. Tara, Glibaći i Bobovo.

Zbog puštanja u probni rad trafostanice Rudanovića zgrada od deset do 11 sati u Beranama, bez napajanja električnom energijom biće potrošači u ulicama Dušana Vujoševića, Miloša Mališića, Svetosavska, Buvljak i Mojsije Zečevića.

 

MINA

Portal Analitika