Društvo

Aerodromima Crne Gore uručena dva sertifikata

0805aerodromi
S
ertifikat za sistem upravljanja zaštitom životne sredine predstavlja rezultat višegodišnjih priprema, obuke i koordiniranog zajedničkog rada i kontrole od strane renomirane međunarodne sertifikacione kuće “TUV Rheinland« iz Kelna. Riječ je o još jednom dokumentu koji sa faktičkog stanovišta potvrđuje opredijeljenost svih uposlenih na aerodromima Podgorica i Tivat očuvanju životne sredine.

Aerodromima Crne Gore uručena dva sertifikata
Portal AnalitikaIzvor

„Aerodromi Crne Gore“ AD su, na ovaj način, jedno od prvih privrednih društava u Crnoj Gori koji su implementirali  veoma zahtjevne uslove za dobijanje ovog najvišeg međunarodnog standarda u oblasti zaštite životne sredine i ekologije.

Istovremeno, danas je „Aerodromima Crne Gore“  AD zvanično uručen i Sertifikat ISO 9001 – kojim se potvrđuje usaglašenost sa zahtjevima standarda  9001, a koji se odnosi na menadžment sistema kvaliteta za oblast upravljanje aerodromskim službama, koji ja na aerodromima Podgorica i Tivat implementiran već šest godina.

Prilikom uručenja sertifikata, još jedanput je ukazano na značaj praćenja najsavremenijih standarda zaštite životne sredine i ekologije, i odato priznanje za kontinuiran angažman „Aerodroma Crne Gore“ AD na permanentnom podizanju kvaliteta svojih usluga na nivou najviših međunarodnih standarda i podizanju svijesti zaposlenih o zaštiti životne sredine.

Sertifikate je direktoru „Aerodroma Crne Gore“  AD Milovanu Đuričkoviću, uručio direktor „TUV Rheinland InterCert“  DOO Vladimir Todorović. Uručenju Sertifikata prisustvovao je i generalni direktor Direktorata za vazdušni saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva Nebojša Krstajić, kao i generalni sekretar  Privredne komore Crne Gore Pavle Radovanović.

Portal Analitika