Društvo

EESTEC LC Podgorica organizuje humanitarnu akciju za “Prvi jun”

0605ee
S
tudentska organizacija EESTEC LC Podgorica sa članovima udruženja studenata elektrotehnike Evrope organizuje humanitarnu akciju od 7. do 9.maja, a prikupljena sredstva će ići resursnom centru “Prvi jun” na Zabjelu.

EESTEC LC Podgorica organizuje humanitarnu akciju za “Prvi jun”
Portal AnalitikaIzvor

- Vođeni time da mladi trebaju da se pomažu i bodre između sebe oni već dugi niz godina organizuju ovakve akcije kako bi djeci sa poteškoćama u razvoju iz ovog centra nacrtali osmijeh na lica, kazali su iz EESTEC LC udruženja.

Humanitarna akcija je podijeljena u dva dijela: prvi čini sakupljanje slatkiša, igračaka, odjeće, školskog pribora u holu Tehničkih fakulteta, a drugi dio predstavlja radionica na kojoj će se studenti elektrotehnike iz Podgorice, koji su ujedno i članovi EESTEC-a družiti sa djecom iz ovog centra.

- Mladi ljudi trebaju da bodre jedni druge i da pružaju jedni drugima podršku i pomoć. Mi smo veoma ponosni što možemo na ovaj način pomoći djeci iz resursnog centra. Nadamo se da će se i druge organizacije ugledati na nas i da će dati sve od sebe da pomognu osobama kojima je ta pomoć potrebna. EESTEC LC Podgorica će svakako nastaviti sa svim ovakvim aktivnostima, koji se već tradicionalno održavaju svake godine, a sve u cilju pomaganja i podrške djeci i omladini sa poteškoćama u razvoju, poručuju iz EECTEC-a LC Podgorica.

Portal Analitika