Abiznis

Održana obuka na temu “Finansijsko upravljanje i kontrola“

0605obuka
D
anas je u Ministarstvu finansija organizovana obuka na temu Finansijsko upravljanje i kontrol, u sklopu razvojne pomoći Republike Hrvatske Crnoj Gori i implementacije bilateralnog sporazuma koji je potpisan između Ministarstva finansija Crne Gore i  Ministarstva finansija Republike Hrvatske. Učesnike obuke pozdravila je ambasadorka Republike Hrvatske u Crnoj Gori, g-đa Ivana Sutlić Perić.

Održana obuka na temu “Finansijsko upravljanje i kontrola“
Portal AnalitikaIzvor

Cilj obuke je prenošenje iskustva Republike Hrvatske u oblasti finansijskog upravljanja i kontrola, sa posebnim osvrtom na oblati upravljačke odgovornosti i upravljanje rizicima. Obuku su održali su g-đa Mladenka Planinić i g-din Ivan Kurjan, predstavnici Centralne jedinice za harmonizaciju Ministarstva finansija Republike Hrvatske. Obuci su prisustvovali službenici zaduženi za uspostavljanje, sprovođenje i razvoj finansijskog upravljanja i kontrola u javnom sektoru Crne Gore.

Ovo je druga posjeta predstavnika Ministarstva finansija Republike Hrvatske usmjerena na razvoj finansijskog upravljanja i kontrola.

Portal Analitika