Društvo

Novo: Srijedom, petkom i nedjeljom, MA leti za London iz Tivta

poklon
N
acionalni avio prevoznik Montenegroerlajz od danas je počeo redovan saobraćaj ka britanskoj prijestonici - Londonu, čime je još jedna evropska metropola, pored Dizeldorfa, dodata u ljetnju paletu destinacija ka kojima će ove sezone saobraćati naš avio prevoznik. Letovi ka ovoj destinaciji obavljaće se tri puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Novo: Srijedom, petkom i nedjeljom, MA leti za London iz Tivta
Portal AnalitikaIzvor

Prvi let ka Londonu obilježili su pokon paketi za sve putnike, što je postala tradicija nacionalnog avio prevoznika kada su u pitanju letovi ka novim destinacijama. Tako su putnici  na liniji Tivat- London - Tivat dobili poklon sa kompletom razglednica/reprodukcija naslovnih strana svjetske štampe sa temom Crne Gore s početka 20. vijeka, info brošure o Crnoj Gori,  kao i multimedijalni disk Sergeja Ćetkovića, našeg predstavnika na Pjesmi Evrovizije u Danskoj.

Podrška Sergeju Ćetkoviću, započela je od prvog leta ka Dizeldorfu, i nastavljena od 29. aprila na svim odlaznim letovima, kada su svi putnici dobili  CD sa evrovizijskim spotom. Podrška će biti  nastavljena u periodu prvomajskih praznika, sve do 6. maja, sa nadom u prolazak u finale našeg predstavnika na ovom prestižnom takmičenju.

Kao što je ranije najavljeno, od 17. maja još jedna metropola će krasiti već širok izbor destinacija nacionalnog avio prevoznika. Riječ je o  Kopenhagenu. Saobraćaj ka danskoj prijestonici će se obavljati  dva puta nedjeljno, srijedom i subotom.

 

 

Portal Analitika