Društvo

Studenti arhitekture na Cetinju

studenti2904
P
rijestonicu Cetinje danas su posjetili članovi Evropske asocijacije studenata pejzažne arhitekture (ELASA), koji ovih dana borave na godišnjim radionicama, čiji je domaćin Crna Gora, prenosi RTCG.

Studenti arhitekture na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Tokom posjete, studenti su obišli istorijsko jezgro grada. Sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Ivan Vukmirović govorio je studentima o istorijskom razvoju grada, ali i o značaju segmenata pejzažne arhitekture u pogledu realizacije tekućih projekata Prijestonice Cetinje.

Prijestonica Cetinje ujedno je i među institucijama koje su podržale ovogodišnju radionicu ELASA, u sklopu koje učestvuje 22 studenata pejzažne arhitekture iz 10 evropskih zemalja.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.