Društvo

Notarska komora uručila donaciju JU Zavod “Komanski most”

2904notari
P
ovodom treće godišnjice od uvođenja notarijata u pravni sistem Crne Gore, predsjednik  Notarske komore Crne Gore Branislav Vukićević i potpredsjednik Darko Ćurić  danas su posjetili JU Zavod “Komanski most” i uručili korisnicima Zavoda vrijednu donaciju (televizori i kompjuter u vrijednosti oko 1.500 eura).

Notarska komora uručila donaciju JU Zavod “Komanski most”
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Notarske komore Crne Gore Branislav Vukićević podsjetio je da je "primati lijepo, a davati  uzvišeno",  ističući da je notarima drago ako su donacijom uspjeli da makar malo pomognu funkcionisanju ove važne institucije u Glavnom gradu.

Zahvaljujući na donaciji direktor JU Zavod “Komanski most” Vaselj Dušaj rekao je da je ”svaka donacija korisna i vrijedna, i to ne samo zbog njene materijalne vrijednosti, već što se Zavoda i njegovih korisnika sjete dobri ljudi.”

Predstavnici Notarske komore Crne Gore obišli su paviljone Zavoda “Komanski most” i razgovarali sa korisnicima i osobljem, koji su ih veoma toplo dočekali.

Podsjetimo, povodom obilježavanja tri godine rada Notarska komora Crne Gore  danas je širom Crne Gore organizovala akciju “Dan otvorenih vrata crnogorskog notarijata”. Svi crnogorski notari, njih 45 u 14 opština Crne Gore, zainteresovanim građanima pružali su besplatne pravne savjete od 8 do 16 h

Portal Analitika