Abiznis

HAAB: Krediti za poljoprivredu i turizam

2904hypo_group
U
saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom, Hypo Alpe-Adria-Banka AD Podgorica obezbijedila je sredstva za kredite malim i srednjim preduzećima, ali i većim kompanijama, uz kamatnu stopu počev od 6% (efektivna kamatna stopa je 6,55 odsto).

HAAB: Krediti za poljoprivredu i turizam
Portal AnalitikaIzvor


Akcenat u ovoj kampanji stavljen je na podršku poljoprivredi i turizmu, gdje se kod kredita u oblasti turizma daje mogućnost sezonskog načina otplate, prilagođenog novčanim tokovima zamjotražioca, kao i kompanijama iz ostalih djelatnosti koje zadovolje uslove finansiranja, kaže se u saopštenju Hypo Alpe-Adria-Banke.Kako navode, kreditna linija je namjenjena za investicije, nabavku obrtnih sredstava, pripremu turističke sezone, kao i za refinansiranje postojećih obaveza.Maksimalni iznos kredita je do million eura (1.000.000 EUR) dok je minimalni iznos 10.000 EUR, a uslovi kredita bi se usklađivali sa potrebama i mogućnostima svakog klijenta pojedinačno.Za klijente čije su potrebe izvan okvira definisanih sa Investiciono-razvojnim fondom Banka je takođe obezbjedila široku ponudu kreditnih proizvoda.Primarni cilj cjelokupnog programa je podrška razvoju i rastu mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika iz više sektora,  kroz  podsticaj unaprjeđenja  proizvodnih kapaciteta, proširenje proizvodnje, kao i uvođenja novih tehnologija.

foto: bankar.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.