Društvo

Notari sjutra daju besplatne pravne savjete

notari
D
an otvorenih vrata notarijata biće obilježen sjutra, a zainteresovanim građanima notari će pružati besplatne pravne savjete od osam do 16 sati.

Notari sjutra daju besplatne pravne savjete
Portal AnalitikaIzvorPovodom tri godine rada Notarske komore crnogorski notari, njih 45 u 14 opština Crne Gore, sjutra će pružati besplatne pravne savjete od osam do 16 sati, saopšteno je Portalu Analitika.

»Notarska komora Crne Gore poziva građane koji imaju dileme ili pitanja koja se tiču sticanja, prenosa, ograničavanja i prestanka prava svojine i drugih stvarnih prava na nepokretnostima, njihovog upisa u katastar nepokretosti i javne registre, da posjete najbližu notarsku kancelariju, gdje će dobiti besplatni pravni savjet o načinu i postupku kojim će na najbolji način zaštiti svoja prava i pravne interese«, saopšteno je iz te institucije.

Kako su naveli, cilj akcije je da se građanima približi, u Crnoj Gori mlada, notarska profesija kao i širok spektar notarskih usluga koje im može pružiti.

Najavljeno je da će povodom treće godišnjice od uvođenja notarijata u pravni sistem Crne Gore, predstavnici Notarske komore posjetiti Zavod Komanski most u Podgorici u 11 sati i uručiti donaciju.

Portal Analitika