Abiznis

La rata kartica - za kupovine na rate bez kamate

31centralasosietezeneralok
S
ociete Generale Montenegro lansirala je novu La Rata MasterCard karticu koja omogućava otplatu u ratama svih utrošenih iznosa na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

La rata kartica - za kupovine na rate bez kamate
Portal AnalitikaIzvor

Kartica je namijenjena građanima – budućim i sadašnjim klijentima Societe Generale Montenegro koji svoja redovna primanja primaju preko računa u banci, kao i deponentima banke.

- Imajući u vidu da je mnoge lične i porodične kupovine lakše priuštiti ukoliko se plaćaju na rate banka je odlučila da izađe u susret građanima i svojim klijentima i da im uz pomoć ove kartice omogući plaćanja u ratama kojih, u zavisnosti od prodajnog mjesta, može biti čak i 12. Na svim prodajnim mjestima sa kojima banka ima saradnju plaćanje se vrši bez ikakve provizije. Bez obzira na broj rata uz La Rata karticu se kupljeni proizvodi i usluge plaćaju bez obračuna kamate u slučaju redovne otplate rata. Čak i ukoliko banka nema sklopljen ugovor sa određenim prodajnim objektima građanima je omogućeno da uz La Rata karticu troškove svoje kupovine mogu platiti na 3 rate za iznose kupovine do 300 eura, odnosno na 6 rata za iznose kupovine preko 300 eura, saopštili su iz Societe General.

Uz La Rata karticu kupljeni proizvodi i usluge se dobijaju odmah dok prva rata dospijeva tek poslednjeg dana u mjesecu u kojem je kupovina obavljena.

Vlasniku računa koji ima svoju La Rata karticu mogu biti izdate i do dvije dodatne kartice čime se može olakšati raspolaganje sredstvima članovima porodice, studentima u inostranstvu.

Mjesečna članarina za La Rata karticu je samo 1,90 eura, a zahtjev za izdavanje ove kartice može se podnijeti u bilo kojoj ekspozituri Societe Generale Montenegro.

Sve VISA i MasterCard kartice Societe Generale Montenegro izdaju se sa čipom, a na svim bankomatima banke može se promijeniti PIN svake od ovih kartica. Time se građanima omogućava da za svoj PIN izaberu kombinaciju brojeva koja im najbolje odgovara.

Više o La Rata kartici građani mogu saznati na sajtu banke http://www.societegenerale.me/mne/gradjani/kartice/larata

Portal Analitika