Društvo

NVO Feniks Crna Gora organizuje humanitarnu lutriju

fenikcg2404
U
druženje roditelja djece oboljele od raka ,,Fenix Crna Gora'', će u subotu od 11.00 do 16.00 sati, u sklopu Djecijeg proljecnog vikenda, organizovati humanitarnu lutriju, čiji će kompletan prihod ići za dva  dječaka oboljela od raka, Aleksandra Boričića i Lazara Perovića, koji su na liječenju u Njemačkoj, saopšteno je iz NVO Fenix Crna Gora.

NVO Feniks Crna Gora organizuje humanitarnu lutriju
Portal AnalitikaIzvor

Tiket za humanitarnu lutriju koštaće 5 eura i, kako se ističe, svaki je dobitniI!

- Poklon paketice i vaučere za humanitarnu lutriju donirali su: Donator doo, Podgorica, Rocky pistolato doo, Podgorica, Podravka doo, Podgorica, Timikom doo , Herceg Novi, Kovačević fashion doo,Herceg Novi, Anex moda doo, Herceg Novi, beauty salon Gia, Herceg Novi,

Beauty salon Mystique, Herceg Novi, beauty salon Desire, Herceg Novi, studio Zaga, Igalo

Rebra komerc doo, Herceg Novi, Škorpion doo, Herceg Novi, Montenegro spein  doo, Herceg Novi, Klikovac doo, Podgorica, Goranović doo, Podgorica, Dadi doo, Podgorica, Expo comerc doo, Podgorica, Uniqa ad, Podgorica, Laptopovi staro za novo, Podgorica, Bašic doo, Herceg Novi, Sana boca doo Herceg Novi – navodi se u saopštenju.

Na Dječijem proljećnom vikendu ,Fricom - ledo'', će prodavati sladolede po promotivnim cijenama, a sav prihod koji dobiju od prodaje, donirace za akciju.

- Da nasa akcija bude uspjesnija pobrinuce se i nasi prijatelji klovnovi iz NVO ,,Maškare'' .

Kovačević fashion  doo Herceg Novi  će  procenat od dnevnog pazara  26.04. u butiku Original marines uplatiti za humanitarnu akciju. Na štandu će biti i donatorska kutija,  ako neko želi da i na taj način pomogne Aleksandru i Lazaru – navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika