Društvo

EPCG: Sjutra isključenja zbog radova na mreži

2304radovinamreziok
D
jelovi Podgorice, Bara i Herceg Novog sjutra će nekoliko sati biti bez struje zbog radova na mreži, najavljeno je iz Elektroprivrede.

EPCG: Sjutra isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici “Kom”, od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom biti dio Zlatice oko stadiona Koma.

Zbog radova u trafostanici “Mostogradnja”, od devet do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostaće krug bivše fabrike Mostogradnja i radionice Željeznice.

Struju od devet do 11 sati struju neće imati zgrada Mil-Pop-a u ulici Bracana Bracanovića, zbog radova u trafostanici “Blok 19 C-1”.

Zbog radova u trafostanici “Blok 19 C-2”, od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom biće poslednja zgrada u ulici Bracana Bracanovića prema staroj Tuškoj pijaci i mehanizacija Crna Gora puta.

U Baru će od 11 do 13 sati bez napajanja električnom energijom naizmjenično po 40 minuta biti potrošači koji se napajaju sa trafostanice Ostros.

Zbog radova u trafostanici Ostros, od 13 do 16 sati bez električne energije biće potrošači u Ostrosu i Krajini koji se napajaju sa te trafostanice.

U Herceg Novom će zbog radova u trafostanici Bijela od 10 do 16 sati bez električne energije biti potrošači Bijele i Kamenara koji se napajaju iz te trafostanice.

Portal Analitika