Društvo

Opština Budva: Isplaćen honorar za reviju Vivijen Vestvud

2304vivijenvestvudok
P
ovodom teksta koji je Portal Analitika jutros prenio iz Primorskih novina u  kojem se navodi da agencija “Murano Montenegro”,  koja 31. maja organizuje reviju britanske modne kreatorke Vivijen Vestvud ispred zidina Starog grada u Budvi,  još uvijek nije zatvorila finansijsku konstrukciju,  jer kako je navedeno  osim Turističke organizacije Budva  niko od sponzora nije  podržao ovu manifestaciju, reagovali su iz budvanske opštine.

Opština Budva: Isplaćen honorar za reviju Vivijen Vestvud
Portal AnalitikaIzvor

U reagovanju dostavljenom Portalu Analitika, koje potpisuje Milena Marović Bogdanović navodi se  da je Opština Budva još  16. januara 2014. godine zaključila Ugovor o sponzorstvu sa D.o.o Murano Montenegro u iznosu od 50 000 eura, te  da je Opština Budva do današnjeg dana isplatila cjelokupan iznos.

“Opština Budva je bila i prošle godine jedan od sponzora  revije Roberta Kavalija koji je takođe organizovala agencija Murano Montenegro. Iz navedenog se da zaključiti da Opština Budva podržava ovakve i slične  manifestacije, koje su  od važnosti za  imidž našeg grada, te da pored finansijske pruža i logističku podršku – kaše se u reagovanju Opštine Budva.

foto: telegraph.co.uk

Portal Analitika