Društvo

RADONČIĆ: Vjerujem da se polako ruši medijska Cosa nostra u Crnoj Gori

2304radoncic
Čim imate posla sa medijskim prodavcima laži, medijskim ološem i medijskom mafijom, naravno da imate problema“, kazao je u razgovoru za Pobjedu publicista i novinar Šeki Radončić.

RADONČIĆ: Vjerujem da se polako ruši medijska Cosa nostra u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima šef crnogorske medijske Cosa nostre, Don Mikeli, ne bi bio to što jeste da „nije na mene opet poslao, kako voli reći, svoje vojnike, koji ne osporavaju činjenice iz moje knjige, jer ih ne mogu osporiti, već pokušavaju da mi napakuju hapšenje novim lažnim prijavama policiji i Tužilaštvu, jer im tobože ugrožavam život“.

Radončić je rekao da vjeruje da se polako ruši medijska mafija u Crnoj Gori te da je zadovoljan interesovanjem za njegovu knjigu „Anatomija jedne hajke“.

„Veoma sam zadovoljan interesovanjem za knjigu, jer je u kratkom roku doživjela dva izdanja i prodala se u gotovo 6.000 primjeraka. Posebno mi je drago što je „Anatomija jedne hajke“ do srži razobličila antiratne profitere i prodavce laži u Crnoj Gori, koji se lažno predstavljaju kao nezavisni novinari, kolumnisti i intelektualci. Knjiga je ogolila i politički savez „nezavisnih“ sa Dražinim frontom, odnosno njihov dil sa ambasadorom balkanskog kasapina, Miodragom Lekićem, sa četničkim vojvodom Andrijom Mandićem, sa šovinistom i narikačom Nebojšom Medojevićem, koji je nakon batina po turu nedavno dobio batine i po obrazu“, rekao je Radončić.

Odgovarajući na pitanje da li očekuje reagovanje crnogorskog Tužilaštva, s obzirom na obilje dokumenata koje u knjizi iznosi, Radončić je odgovorio da njegovo iskustvo govori da crnogorski tužioci, čast izuzecima, nemaju smjelosti da procesuiraju novinare koji krše zakon, koji kradu, reketiraju, lažu i tjeraju časne ljude na samoubistvo, kao što to, primjera radi, rade njihove kolege u Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji, Britaniji...

Na pitanje da li očekuje slične reakcije njegovih dojučerašnjih prijatelja i poslovnih partnera nakon „Anatomije jedne hajke“, kao što ih je bilo nakon knjige „Miško Kesedžija i njegove bize“ Radončić je odgovorio da od osoba koje su se obogatile tako što su opljačkale svoje prijatelje i kolege novinare, koje su uz pomoć policije švercovale sa devizama, mutile sa humanitarnom pomoći i ljekovima, vodile duplo knjigovodstvo i crne fondove, zloupotrebljavale medije radi mešetarenja na berzi, u novinama kopali grobnice i pisali čitulje... ne može se očekivati ništa dobro.

Izvor: Pobjeda; foto: islamskazajednica.org

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anonimni korisnik
24.04.2014. 11:02

mnogi u Crnoj Gori bi voljeli da se medijske mafije konačno raskrinkaju, ali to je teško moguće jer ih štite milioni skriveni na švajcarskim računima odakle povlače novac kad god je potrebno nekoga umiriti i učutkati

0
0
V Veseljko
23.04.2014. 15:05

Mišku Piromanu sve izgore: dokumentacija u CKB, vozila Vijesti a Monitor je već postao pepeo

1
0
W Wizard
23.04.2014. 10:05

Ma Miško se naljutio jer mu nijesi poslao potpisanu njigu sa posvetom. A što se tužilaštva i sudija tiče oni zaobilaze i ulicu gdje knjiga ima da se kupi da bi se mogli ograditi da nijesu dobili primjerak. Oni su materijalno motivisani ili ucjenjeni da ne rade ništa, zato svaki slučaj koji pominje Miška i njemu bliske tapka u mjesto. Prije nekoliko dana se zapalila i arhiva CKB, nije da su arhive toliko zapaljive i to baš one koje optužuju Mišku bliske osobe. Pobjeda je kazala kako je Milka svojim kolegama po tužbi iznijela da će suđenje biti samo formalnost, izgleda da i hoće. Izgleda da je Milki i Mišku najmilija knjiga iz djatinstva DJEVOJČICA SA ŠIBICAMA .

12
0