Turizam

Budva na listi najboljih deset mjesta za ljetnje žurke

2304budva
S
ajt Topdreamer.com svrstao je Budvu na listu deset najboljih mjesta za ljetnje žurke za 2014. godinu.

Budva na listi najboljih deset mjesta za ljetnje žurke
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše ovaj sajt "ljeto je vrijeme da se opustite, da idete na plažu i naravno na žurke koje traju cijelu noć".

„Dakle, ako ste spremni za to, onda svakako treba da potražite mjesta gdje se održavaju najbolje žurke. To je razlog zašto smo napravili popis za vas s najboljih svjetskih „Party mjesta za ljeto 2014“. Bacite pogled na nju i odaberite svoje odredište za ovo ljeto“, stoji na sajtu Topdreamer.com.

Ibica, Španija: Ibica je sigurno najveće mjesto za žurke na svijetu, tako da morate otići tamo barem jednom u životu na žurku. To je mjesto gdje se žurka ne završava do 8 časova.

Sent Trope, Francuska: Sent Trope, nalazi se na francuskoj rivijeri, poznat po svojim slavnim i izuzetno bogatim gostima. Ovdje žurka traje sve do izlaska sunca.

Plaža Zrće , Hrvatska: Plaža Zrće u Hrvatskoj jedna je od najprepoznatljivijih plaža u Evropi . To je savršena kombinacija kristalno čistog mora, rajskog okruženja i odličnih ponuda za žurke.

2304zakintosZakintos, Grčka: Zakintos je jedna od najboljih plaža na svijetu, a takođe i odlično mjesto za zabavu.

Barselona, Španija: Barselona je poznata po svom nevjerojatnom noćnom životu s brojnim barovima, klubovima i pabovima. To je grad koji ne spava .

Saut bič, Majami: Saut bič je zasigurno jedna od najpoznatijih plaža u SAD-u i takođe mjesto s najboljim noćnim životom. Pravo mjesto za žurku koja počinje čim sunce zađe.

Koh Phangan, Tajland: Koh Phangan je svjetski poznat po svojim mjesečnim „Puni mjesec žurkama“, gdje hiljade posjetilaca slave lunarni ciklus. U pitanju je jedno posebno životno iskustvo.

Sao Paulo, Brazil: To je mjesto gdje žurka traje 24 sata. Dakle, ako je vaš plan za ljeto 2014. da se zabavite kao nikada do sada, idite i rezervišite svoj odmor u Sao Paulu.

Budva, Crna Gora: Budva je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Crnoj Gori, s prekrasnim plažama i uzbudljivim noćnim životom.

Kopakabana, Rio de Ženeiro, Brazil: Žene, noćni život, plaže… su samo neke od stvari koje čine ovo mjesto jednim od najboljih mjesta za žurke za predstojeće ljeto.

Izvor i foto: topdreamer.com, mojacrnagora.com (Miloš Damjanović)

Portal Analitika