Društvo

Mladi SDP-a negoduju zbog cijene ulaznice u NP Skadarsko jezero

194ml
F
orum mladih Socijaldemokratske partije SDP Bar organizovao je u Virpazaru, performans kojim su izrazili negodovanje zbog cijene ulaznice u Nacionalni park Skadarsko jezero.

Mladi SDP-a negoduju zbog cijene ulaznice u NP Skadarsko jezero
Portal AnalitikaIzvor

"Ulaznicu u NP Skadarsko jezero možete kupiti na naplatnim punktovima u Vranjini i Virpazaru. Cijena ulaznice je četiri eura po osobi. Sa ovom ulaznicom možete besplatno obići sve Centre za posjetioce na Skadarskom jezeru", stoji kao informacija na zvaničnom sajtu NP Skadarsko jezero.

U Forumu mladih SDP pitaju koliko građana Opštine Bar nije obišlo ovaj Nacionalni park upravo zbog cijene ulaznice i da li postoji način da se ona koriguje.

Mladi SDP-a ističu da prirodni rezervat najrazličitijih biljnih i životinjskih vrsta  zaslužuje da bude posjećen, a toj posjeti novčana nadoknada za ulaz ne smije da  bude jedina prepreka.

“Nadamo se da ćemo našom aktivnošću skrenuti pažnju nadležnim institucijama da omoguće građanima opštine Bar povoljnije uslove za posjetu ovom Nacionalnom parku. U narednom periodu barski forumaši će anketirati građane kako bi dobili njihovo mišljenje o cjenovnoj politici ovog javnog preduzeća. Po završetku anketiranja rezultate ćemo uputiti nadležnim institucijama kako bismo zajedničkim snagama riješili ovaj problem“, rekao je potpredsjednik Foruma mladih SDP Bar Stefan Šušter.

Izvor: CdM

Portal Analitika