Društvo

Tokom vikenda kišovito, vjetar u pojačanju

1904vrijemePOCETNA
U
Crnoj Gori se danas očekuje umjereno do potpuno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom. Tokom jutra u višim predjelima na sjeveru i snijeg i susnježica, a u noćnim satima na jugu će biti pljuskovi i grmljavina. Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, krajem dana u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 11, najviša dnevna od 6 do 16 stepeni.

Tokom vikenda kišovito, vjetar u pojačanju
Portal AnalitikaIzvor

U Glavnom gradu biće pretežno oblačno, povremeno kiša, intenzivnija tokom noći. Jutarnja temperatura vazduha oko 10, najviša dnevna do 16 stepeni.

Za vikend umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. U noći subota na nedjelju i prijepodne u nedjelju na jugu ponegdje i pljusak sa grmljavinom, a u višim planinskim predjelima na sjeveru susnježica i snijeg.

Naredna dva dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za ponegdje kratkotrajno slabu kišu, prevashodno tokom ponedjeljka u zapadnim predjelima. U srijedu pretežno oblačno, uglavnom na sjeveru u drugom dijelu dana mjestimično slaba kiša.

Vjetar danas poslijepodne i u nedjelju, na sjeveru ponegdje i naredna dva dana, povremeno umjeren do pojačan, na udare i jak, južnih smjerova, u ponedjeljak i utorak na jugu uglavnom slab, a u srijedu u skretanju na sjeverni. Temperatura vazduha u porastu.

 

 

Portal Analitika