Politika

MILOŠEVIĆ: Nema sukoba u DPS-u oko kandidata za gradonačelnika Podgorice

1804tarzanmilosevicok
K
oliko je bila dobra odluka da Slavoljub Stijepović bude nosilac liste za Podgoricu i kandidat za gradonačelnika najbolje svjedoči činjenica da je taj prijedlog jednoglasno prihvaćen na sjednici Odbora DPS Glavnog grada, izjavio je Pobjedi politički direktor DPS-a Tarzan Milošević.

MILOŠEVIĆ: Nema sukoba u DPS-u oko kandidata za gradonačelnika Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

-U partiji vlada visok stepen konsenzusa za sva ključna pitanja i sve odluke se donose kroz dijalog i veoma pažljive procjene šta je u najboljem interesu DPS-a države, pa je tako bilo i ovog puta- kazao je Milošević.

On je najavio da će vrlo brzo biti poznati i nosioci lista te partije u ostalim gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori.

-U toku su procedure propisane Statutom partije u svim opštinama  u kojima se izbori održavaju. Ispoštovaćemo sve rokove predviđene zakonom kada je riječ o predaji naših lista opštinskim izbornim komisijama- naveo je Milošević.

On vjeruje da će kroz ponovljenu proceduru biti prevaziđen problem v.d. stanja u Tužilaštvu, „čime ćemo nastaviti da unapređujemo demokratski ambijent u Crnoj Gori i dinamičan integracioni put ka EU i NATO“.

Portal Analitika