Fudbal

U19: Dvomeč u Velsu

Miljenovicc4
S
elektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je psisak igrača za prijateljske susrete koje će naša selekcija odigrati sa vršnjacima iz Velsa.

U19: Dvomeč u Velsu
Portal AnalitikaIzvor

Naši omladinci dvomečom u Velsu nastavljaju proces priprema za kvalifikacioni turnir elitne runde koji se sljedećeg mjeseca održava u Engleskoj. Miljenovićeva četa boriće se za plasman na U19 Evropsko prvenstvo sa selekcijama Engleske, Ukrajine i Škotske.

Prvi meč sa Velšanima igra se 22. aprila u 15.00 časova, dok je revanš na programu dva dana kasnije as početkom u 14.00 časova. Oba meča igraju se u Njuportu.

- Ovo su nam dvije posljednje provjere pred elitnu rundu kvalifikacija i pravi protivnik, iz razloga što ćemo na turniru imati za protivnika dvije ostrvske ekipe, Engleska i Škotska. Igramo protiv kvalitetnog protivnika, koji je takođe učesnik elitne runde, a u svojoj kvalifikacionoj grupi bio je ispred Holandije. Biće ovo prava prilika da još jednom provjerimo sve kandidate, a nažalost ni ovog puta nećemo biti kompletni, jer zbog klupskih obaveza sa nama neće biti Kosović i Pepić, rekao je selektor Miljenović.

Okuplljanje reprezentacije je u ponedjeljak, 21. april 2014. godine na Trening kampu FSCG u 07.00 časova.

Spisak:

Golmani: Suad Ličina (Čelik) i Lazar Nikolić (Mogren). Odbrana: Jovan Baošić, Miloš Milović (Mogren), Ilija Tučević (Grbalj), Danilo Šakrić (Varegem, Belgija), Marko Kažić (Budućnost) i Nemanja Cavnić (Zeta). Vezni red: Andrija Vukčević, Marko Ilinčić (Budućnost), Jovan Čađenović (Partizan, Srbija), Marko Janković (Olimpijakos, Grčka), Milan Vušurović (Lovćen) i Marko Ćosić (Mogren). Napad: Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac, Srbija), Žarko Grbović (Tvente, Holandija), Boris Cmiljanić (Budućnost) i Vladan Karadžić (Sutjeska).

Portal Analitika