Politika

BEČIĆ: Izbori u Podgorici nijesu obična utakmica već rat za budućnost mladih

becichpr
P
objeda opozicije u Beranama pokazala je da je poraz DPS-a u Podgorici neminovan, poručio je Aleksa Bečić na na svečanoj promociji Izborne liste SNP Podgorica „Mladost. Mudrost. Hrabrost“.

BEČIĆ: Izbori u Podgorici nijesu obična utakmica već rat za budućnost mladih
Portal AnalitikaIzvor

Nosilac liste SNP-a Aleksa Bečić kazao je na skupu da članovi SNP-a ne nose Podgoricu u džepu već u srcu.

"Mladi mire spajaju i stvaraju uslove za nove pobjede. Mi smo jedina partija koja se ne krije iza koalicija već smo imali smjelosti da izađemo samostalno. Mi se Podgoricom se ne bavimo mjesec pred izbore", kazao je Bečić na skupu.

On ističe da su izbori u Podgorici sudar dvije vizije.

foto2
"Jedne koju mi predvodimo i druge koju predvodi (Slavoljub) Stijepović. Ovo nije obična utakmica nego rat za budućnost mladih ljudi i generacija koje dolaze. Ja hoću da predvodim Podgoricu, da se svi izvučemo iz ekomskog blata. Neće ovo biti ravnopravna utakmica, ali pobjeda u Beranama nam je pokazala da je poraz DPS-a u Podgorici neminovan", poručio je Bečić.OKMILIC11
„Nije bilo lako održati se na nogama, ali ostali smo. Stojim pred vama ponizan i ponosan na našu hrabrost i smjelost", poručio je predsjednik SNP-a Srđan Milić.

On kaže da SNP visoko uzdignute glave ide u nove izazove i pobjede.

"Možemo sve pogledati u oči. Ovoga puta smo dodatno ojačani mladošću SNP-a. Napisa jedan da se šalim, ali nemamo mi vremena za šalu. Smijaćemo se poslije 25. maja", poručio je Milić.

okkalud
"Na izborima 25. maja doćiće do smjene vlasti, a SNP sve čini da građani taj dan istinski biraju, a ne da budu glasačka mašina", poručio je funkcioner SNP-a Velizar Kaluđerović.okpredaja
Sa promotivnog skupa članovi i rukovodstvo SNP-a uputili su se u Opštinsku izbornu komisiju da predaju izbornu listu.

(rtcg.me)

okpredaja2

 

 

Portal Analitika