Društvo

Montenegro Airlines ugostio prvake OŠ “Radojica Perović”

11MAprvaciok
P
rvaci  OŠ “Radojica Perović” iz Podgorice, u okviru nastavnog programa, u pratnji učiteljica i vaspitačica, juče su posjetili podgorički aerodrom i avion Montenegro Airlinesa, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Montenegro Airlines ugostio prvake OŠ “Radojica Perović”
Portal AnalitikaIzvor

„Nakon što su im službenici aerodroma Podgorica, kao pravim malim putnicima, dali boarding karte za ulazak u avion i omogućili prolazak kroz putnički terminal i pasošku kontrolu, mališane su dočekali pilot, stjuard i stjuardese nacionalne avio kompanije. Uzbuđeni prvaci su se udobno smjestili u svoja sjedišta, propisno vezali pojaseve i sa ushićenjem posmatrali demontraciju kabinskog osoblja koja se obavlja tokom rulanja aviona. “Hoćemo li sada da poletimo?”, “Voljela bih biti stjuardesa”, “Kad porastem biću pilot”, bili su samo neki od komentara djece oduševljene ovom posjetom“, navodi se u saošptenju.

Iz nacionalne avio kompanije su naveli da su se potrudili da upoznavanjem sa vazduhoplovom i demontracijom mjera bezbjednosti prije polijetanja  omoguće da djeca steknu uvid u ono što su im učiteljice kao teorijsko znanje prenijele na nastavi.

Portal Analitika