Društvo

Nove ponude u m:telu

mtel
O
d sjutra m:tel meni *105#  je bogatiji za mnogo novih ponuda, koje će oduševiti sve prepaid korisnike m:tel-a.  Prepaid korisnici m:tel-a su jedini u Crnoj Gori koji putem USSD menija m:tel meni *105# imaju mogućnost korišćenja ponuda specijalno kreiranih za svakog korisnika pojedinačno, saopšteno je iz m:tela.

Nove ponude u m:telu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, shodno ustaljenim potrošačkim navikama na bazi potrošnje iz prethodnog mjeseca, m:tel meni „učitava” personalizovanu ponudu povoljnosti: poziva, SMS poruka, Interneta ili MiX svih resursa.

- Prepaid korisnicima  se kroz m:me meni  generišu ponude na dnevnom, sedmodnevnom i mjesečnom nivou. Određene ponude se odnose isključivo na resurse za potrošnju u okviru m:tel mreže, dok se drugi tip ponuda odnosi na potrošnju ka svim mrežama u Crnoj Gori. Iz nove ponude posebno izdvajamo tri puta više eura, za potrošnju ka svim mrežama u CG 20 puta više eura za potrošnju u m:tel mreži i najbolje mix ponude 30 - dnevni paketi za neograničen Internet – navodi se  u saopštenju m:tela.

Servis koji prepaid korisnici rado koriste su definitivno Prijatelji, a samo kroz m:tel meni omogućena je „aktivacija prijatelja“ i to  10 dana besplatnih međusobnih razgovora za samo jedan euro.

Više informacija o ovoj akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web    site-a www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 

 

Portal Analitika