Abiznis

U Pljevljima otvorena prva Telenor prodavnica (VIDEO)

0904majklllllPV
U
Pljevljima je danas otvorena prva Telenor prodavnica, koja će i građanima najsjevernije opštine omogućiti da se jednostavno informišu o aktuelnim uslugama i ponudama ove kompanije. Pored nove Telenor prodavnice, Pljevlja su deseti grad u Crnoj Gori gdje je zvanično predstavljena 4G pametna mreža, koja predstavlja novu generaciju mobilnih komunikacija i ubrzava korišćenje Interneta i preuzimanje podataka.

U Pljevljima otvorena prva Telenor prodavnica (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Prvu Telenor prodavnicu u Pljevljima svečano je otvorio Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije, koji je izrazio zadovoljstvo što sa svojim kolegama ima priliku da na ovaj način i građanima Pljevalja približi sve koristi najbolje mreže. Za korisnike i zaposlene u Telenor prodavnicama, razlika nije samo u novom dizajnu i radnom okruženju, već i Telenor pametnoj mreži koja je u Pljevljima unaprijeđena.

„Izuzetno nam je važno da kvalitet mreže i korisničkog servisa budu jednako kvalitetni i dostupni u svim gradovima Crne Gore. Vjerujem da će zaposleni u novoj prodavnici u Pljevljima znati da prenesu na korisnike zadovoljstvo koje će im pružati novo radno okruženje. Takođe, prodavnica koju otvaramo danas je dizajnirana tako da olakša korisnicima da isprobaju razne uređaje, ali i samu Telenor pametnu mrežu koja ne samo u Pljevljima, već i ostalim gradovima donosi razlku“, saopštio je Malvebo na otvaranju.

Najbrži korisnici koji su danas posjetili novu Telenor prodavnicu dobili su poklone ili iskoristili povoljnosti iz posebnih ponuda u Telenor pametnoj mreži, koja kroz 4G tehnologiju omogućava protok podataka brzinama i do šest puta većim od onih koje sada omogućava 3G mreža ili ADSL.

U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema, a tu su i novi tarifni Prenesi i Surfuj paketi, uz pomoć kojih korisnici mogu da odaberu neki od pamentih uređaja iz aktuelne ponude. Kupovinom nekog od pamentih telefona i internet modema korisnici mogu da testiraju Telenor pamentu mrežu, optimizovanu tako da izvuče maksimum mogućnosti iz pametnih uređaja i uživaju u još boljem Internetu i najnovijim servisima.

Portal Analitika