Turizam

Bijelo Polje predstavilo turističku ponudu na Sajmu u Budvi

0804bp
T
uristička organizacija Bijelog Polja predstavila je turističku ponudu ovog grada na Međunarodnom sajmu turizma METUBES u Budvi.
Bijelo Polje predstavilo turističku ponudu na Sajmu u Budvi
Portal AnalitikaIzvor


Učestvovanje na ovakvim manifestacijama je važno kako zbog održavanja kontakata sa dugogodišnjim saradnicima tako i za veoma važno uspostavljanje novih veza i povezivanje sa srodnim insitucijama širom regiona.Direktorica TO Bijelo Polje Violeta Obradović je istakla da se prave krupni pomaci u oblasti turizma i ugositetljstva u ovom gradu, naročito što se na teritoriji ove opštine nalaze brojna prirodna i kulturna dobra, a može da se pohvali i tradicionalnim manifestacijama koje su brend opštine Bijelo Polje.0804bp2

Predstavnici Turističke organizacije Bijelog Polja prikazali su na sajmu kompletnu turističku ponudu grada koja obuhvata prezentaciju brojnih turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, prevoznika u funkciji turizma, kao i brojne druge usluge koje podrazumjeva turistička djelatnost.Turistička organizacija Bijelo Polje je nastupila na štandu Nacionalne turističke orgfanizacije Crne Gore. Posjećenost štanda bila je velika, a posjetiocima štanda je ponuđen i raznovrstan materijal kako bi se informisati o turističkoj i kulturnoj ponudi našeg grada.  


0408bp3

Turistička organizacija Bijelo Polje će i dalje uzimati aktivno učešće na sajmovima u zemlji i inostranstvu, kaže se u saopštenju dostavljenom

Portalu Analitika

.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.