Društvo

Pošta Crne Gore snizila cijene brze dostave


posta
P
ošta Crne Gore korigovala je cjenovnik usluge Post Express i omogućila korisnicima brzu dostavu pošiljki na teritoriji Crne Gore po cijeni već od jedan euro, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Pošta Crne Gore snizila cijene brze dostave
Portal AnalitikaIzvor

„Usluga Post Express, najbrža dostava na teritoriji Crne Gore, koncipirana je prema potrebama savremenog korisnika i nudi nekoliko mogućnosti prilagođenih modernom načinu poslovanja.  Strogo definisani rokovi u dostavi pošiljaka i elektronski sistem praćenja, našim klijentima omogućavaju da u svakom trenutku, od preuzimanja do uručenja, imaju preciznu informaciju gdje se nalazi njihova pošiljka. Status pisma ili paketa moguće je pratiti preko sistema Track & Trace na korporativnom sajtu Pošte Crne Gore jednostavnim unosom jedinstvenog identifikacionog broja pošiljke“, navodi se u saopštenju.

Post Express usluga korisnika ne obavezuje da izlazi iz stana ili kancelarije prilikom predaje pošiljke. Na naznačenu adresu, besplatno, po pozivu, dolaze kuriri Pošte koji od pošiljaoca preuzimaju pošiljku.

Više informacija o svim mogućnostima usluge Post Express korisnici mogu pronaći na sajtu kompanije ili pozivom na broj 19801.

Portal Analitika