Društvo

Otvaranje avanturističkog parka na Lovćenu 12. aprila

park1
A
vanturistički park na Lovćenu, za koji je prošle godine vladalo veliko interosovanje, 12.aprila otvara novu sezonu.

Otvaranje avanturističkog parka na Lovćenu 12. aprila
Portal AnalitikaIzvor

Otvaranje će se organizovati sa studentima Savjeta studenata menadžmenta i Fakultetom političkih nauka u Nacionalnom parku Lovćen, spajajući tako prirodne ljepote Lovćena i njegov istorijski značaj, sa dobrom zabavom i druženjem, javili su organizatori Portalu Analitika. Studenti su u saradnji sa parkom odlučili da provedu cijeli dan za zabavu uz roštilj, dobru muziku i da uz malo adrenalina odmore od ispitnog roka.

park
Avanturistički park se nalazi na Ivanovima Koritima, na prostoru Nacionalnog Parka Lovćen. Zauzima prostor od dva hektara na kojem je izgrađeno 10 staza, od kojih su tri nove za ovu sezonu, koje pružaju sportske i ekstremno adrenalinske aktivnosti.park2
Nudi nezaboravan provod na stazama u parku, uz paintball i biciklizam, četvorotočkaše, streljaštvo i brojne druge zanimljivosti.

Svaka staza ima oko 15 raznih igara koje se nalaze na određenim visinama, i svaka je posebno adaptirana za različite uzraste.

Posjetioci svih godišta, od pet do 70 godina, mogu uživati u parku. Svaki izazov traje od 30 do 50 minuta.

Svaka staza ima oko 15 raznih igara koje se nalaze na određenim visinama i svaka je posebno adaptirana za različite uzraste. Svaki korisnik parka dobiće neophodnu opremu: pojas, kacigu, rukavice. Postoji stručno obučena ekipa koja će svakom korisniku parka objasniti način korišćenja i primjenu svih igara.

Portal Analitika