Društvo

Bujić i Bošković jutros pušteni iz pritvora, popodne opet uhapšeni

sudBAR
B
arani Ognjen Bujić (27) i Vasilije Bošković (21) koji su uhapšeni u subotu veče zbog sumnje da su pretukli sugrađanina Marka Radomana jutros su privedeni sudiji za istragu Osnovnog suda u Baru, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, uz zahtjev tužioca da im se odredi pritvor, ali je sudija nakon saslušanja odlučio da mladiće pušti da se u daljem postupku brane sa slobode.

Bujić i Bošković jutros pušteni iz pritvora, popodne opet uhapšeni
Portal AnalitikaIzvor

Na rješenje sudije za istragu odmah je reagovalo tužilaštvo žalbom, a onda i vanraspravno vijeće Osnovnog suda u Baru koje je ukinulo rješenje sudije i naložilo da dvojica mladića odmah budu uhapšeni i sprovedeni u Spuž, saznaje Portal Analitika.

Bujiću i Boškoviću, nakon nekoliko sati slobode, oko 15 časova, ponovo su stavljene lisice na ruke.

S njima je u subotu veče bio uhapšen i Baranin Marko Gojčević (25) za kojeg je, kako je kazao izvor Portala Analitike iz policije, utvrđeno da nije učestvovao u napadu na Radomana.

Izvor iz policije kaže da su Bujić i Bošković, u subotu veče ispred kafića “Napoleon” u Baru napali Radomana. On je sjedio u bašti kada su oni naišli i pozvali ga da pođe sa njima. Poslije nekoliko koraka nasrnuli su na njega nogama i rukama, a onda je jedan od dvojice napadača izvadio pištolj i izudarao ga po glavi.

Kada je Radoman pao oni su pobjegli, a pištolj su bacili nekoliko desetina metara dalje od kafića, gdje ga je policija pronašla. Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

Ognjen Bujić je sin Baranina Veselina Bujića koji slovi za vođu jedne od više barskih kriminalnih grupa. Veselin Bujić je u zatvoru u Spužu na izdržavanju kazne. U Spužu je i njegov mlađi sin Šćepan kojem se u Višem sudu u Podgorici sudi za ubistvo braće Ljubomira i Dejana Gojačanina, 15. februara prošle godine u bilijar klubu „Mr Oto“, u Baru.

foto: barinfo.me

Portal Analitika