Društvo

Uhapšen Ognjen Bujić

bar
B
arani Ognjen Bujić (27), Vasilije Bošković (21) i Marko Gojčević (25) uhapšeni su preksinoć u Baru nakon što su nasrnuli na sugrađanina Marka Radomana i drškom pištolja mu nanijeli više udaraca po glavi, pišu Dnevne novine.

Uhapšen Ognjen Bujić
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim sazanjima iz policije, napad se dogodio u subotu u večernjim satima, ispred lokala "Napoleon" u Baru. Grupa mladića, koju su činili Bujić, Bošković i Gojčević, za koje se inače smatra da pripadaju podmlatku klana Ognjenovog oca Veska Bujića, prišla je Radomanu koji je sjedio u bašti lokala i pio piće. Zamolili su ga da ustane i da pođe sa njima, nakon čega su počeli da ga udaraju šakama i šutiraju.

Jedan od napadača je zatim izvadio pištolj sa kojim je više puta udario Radomana po glavi, nakon čega je on pao na zemlju. Napadači su odmah napustili lice mjesta i udaljili se, odbacivši pritom pištolj koji su upotrijebili prilikom napada, koji je policija pronašala nedaleko od lokala "Napoleon" Policija je odmah intervenisala i uhapsila osumnjičene koji su sprovedeni kod Višeg državnog tužioca u Podgorici, jer se radi o pripadnicima organizovane kriminalne grupe. Tužilac je nakon saslušanja kvalifikovao krivičino djelo kao nasilničko ponašanje i odredio im 48 časovno zadržavanje. Oni će danas biti sprovedeni kod istražnog sudije Osnovnog suda u Baru, koji bi trebalo da odlučuje o produženju pritvora. (CdM, Dnevne novine)

 

 

Portal Analitika