Društvo

Sjutra "Slatkiš za djecu iz Bijele" u Domu "Mladost"

0404bijela
H
umanitarna akcija „Slatkiš za djecu iz Bijele“ biće sjutra priređena u Domu „Mladost“ od 11 do 16 časova, a na njemu će na učestvovati muzičari, glumci, sportisti, animatori i umjetnici.

Sjutra "Slatkiš za djecu iz Bijele" u Domu "Mladost"
Portal AnalitikaIzvor

Na događaju koji, organizuje Savez studenata Ekonomskog fakulteta uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja, učestvovaće: Bane Nedović, Bojan Marović, Dušan Svilar, Bane Lalić, Nina Žižić, Nina Petković, Marko Prentić, Anita Popović, Bojan Jovović, Mladen Lukić, Davor Vučetić, Nikola Ivanović, Vladimir Mihajlović, Branko Ilić, Dragana Dabović, Anđela Mićanović, Marko Vukotić i Ilija Gojović.

Iz PR službe Ministarstva rada i socijalnog staranja je saopšteno da će djeci iz Doma „Mladost“ biti tom prilikom uručeni slatkiši, roba, igračake, školski pribor i ostale stvari koje prikupljenje tokom humanitarne akcije „Slatkiš za djecu iz Bijele“, koja je 1. aprila organizovana na fakultetima i u srednjim školama širom Crne Gore. Akciji prikupljanja slatkiša pridružili su se i zaposleni u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, koji su još jednom pokazali svoju humanost.

Foto: dombijela.me

Portal Analitika