Abiznis

Novi web portal EPCG

portalok

E
lektroprivreda Crne Gore pokrenula je novi web portal koji je prvenstveno okrenut korisnicima i baziran na modernim tehnologijama. Na prvom mjestu je pružanje usluga i informacija kupcima električne energije, kao i partnerima i široj javnosti, saopšteno je iz EPCG.

Novi web portal EPCG
Portal AnalitikaIzvor

Funkcionalniji, sadržajno bogatiji i pregledniji novi web portal EPCG zainteresovanima nudi i opciju kreiranja sopstvenog naloga, putem kojeg će moći da pristupe podacima o računu ili istoriji potrošnje, kao i da automatski aktiviraju različite servise, direktno putem portala.

Novina je i Google mapa, koja detaljno prikazuje koji će dio grada, uslijed planiranih radova, biti bez napajanja električnom energijom. Putem linka “Korisnički servis”, potrošaču su na raspolaganju korisne informacije i mogućnost aktiviranja usluga, kao i sve forme zahtjeva i ugovora koje mu mogu zatrebati. Takođe, kroz sekciju “Pitanja i odgovori”, korisnici će u najkraćem roku dobiti potrebne informacije i riješiti eventualni problem.

Novi portal sadrži najnovije vijesti i najave događaja, informacije o poslovanju i aktuelnostima u preduzeću u dijelu “Medija centar”. Osim toga, na novom portalu se mogu pogledati galerije fotografija i čitav spektar drugih sadržaja, uz mogućnost interaktivne komunikacije. Takođe, funkcionalni podportal “Nabavke”, inoviranim izgledom, potencijalnim dobavljačima omogućava lakši i brži pregled aktuelnih tendera.

Pokretanjem novog web portala EPCG želi da unaprijedi odnos sa svojim potrošačima, da pojednostavi i ubrza nalaženje potrebnih informacija, kao i da im omogući da većinu aktivnosti vezano za njihov odnos sa EPCG obave upravo putem web portala. U tom smislu, svaka sugestija od strane potrošača za dodatno unapređenje portala je dobrodošla.

 

 

 

Portal Analitika