Društvo

Šćepan Polje: Policijski i carinski službenici zaplijenili 30 kg skanka

skank
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova i službenici Uprave carina otkrili su i zaplijenili oko 30 kilograma skanka, saopšteno je iz Uprave policije.

Šćepan Polje: Policijski i carinski službenici zaplijenili 30 kg skanka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić, Stanice granične policije Plužine su juče, 02. aprila 2014. godine, oko 16,30 časova, zajedno sa službenicima Uprave carina, na graničnom prelazu Šćepan Polje kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Mercedes Vaneo“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.R. (38) iz Nikšića.

Policijski i carinski službenici su tokom kontrole posumnjali da se u vozilu nalazi droga, tako da je o tome obaviještena Grupa za borbu protiv droga Nikšić.

Po dolasku službenika Grupe, izvršen je pretres vozila kojim je pronađeno 30 pakovanja sa oko 30 kilograma materije za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank. Pakovanja sa drogom su bila sakrivena u patosu vozila.

R.R. je lišen slobode, a skank je upućen u Forenzički centrar radi vještačenja.

Osumnjičeni R.R. je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Portal Analitika